Pages

Sunday, 24 December 2017

Kerja Part Time Di Rumah Jana Duit Secara Online


Salam perkenalan. Perkenalkan diri saya Hafiz. Berumur 20 tahun pada tahun 2018. Sekarang saya tak bekerja dan hanya duduk di rumah tapi mampu mendapat sehingga 4 angka sebulan dengan sungguh mudah. Nak tahu caranya?. Baca sampai habis tau!

Saya ni bukanlah berasal dari keluarga kaya atau berpendidikan tinggi. Saya juga bukan mempunyai lampu ajaib untuk jadi kaya dalam masa semalaman. Semuanya berkat usaha tanpa jemu dan lelah saya setelah saya berjumpa satu sistem ajaib untuk menjana wang. Sebenarnya, sudah agak terlewat saya terjumpa cara ni, sedang saya masih merangkak, orang lain dah jauh berlari.

Sebenarnya saya seperti anda tidak tahu menahu terdapat banyak cara buat duit secara online dari rumah. Malah terlampau banyak sampai banyak yang tipu pun ada. Alhamdulillah, abang saya sebagai full time online worker yang mengesorkan sistem ini untuk saya. Sistem yang saya masuk ni di namakan GAJI MASYUK.

Saya amat berhati-hati kerana takut dan bimbang jika sistem yang saya nak join tu MLM atau jenis yang dapatkan wang segera dengan pelaburan yang besar, tetapi sistem gaji masyuk ni bukanlah MLM atau sejenis yang seumpamanya. Cuma pembaharuan dan penambahbaikan sistem yang telah lama tersedia dan telah ada.

APA TU GAJI MASYUK?

Gaji Masyuk ni adalah portal dan sistem di mana ia memudahkan kita mencari dan menguruskan downline TONE EXCEL. Ha, sekarang baru tertangkap kan?. Rupanya Tone Excel. Pernah dengar, Dah lahir ramai jutawan pun. Tapi susah nak cari orang. Usahkan nak dapat 10 orang, satu orang pun susah nak jumpa, nak ajak masuk.

Ya, memang susah pun. Kalau ini adalah tone excel biasa memang saya pun macam anda. Tak akan masuk. Bukan saya tak tahu kalau berjaya dapat 10 orang je yang memang aktif, terus dapat RM300-500 sebulan. Cuma susah gila nak ajak satu orang masuk, nak suruh dia kekal aktif lagi susah.

Ni lah yang saya nak ceritakan. Betapa mudahnya kalau Tone Excel setelah bergabung dengan Gaji Masyuk ni. Bertenang, kalau anda keliru apa tu Tone Excel, Apa tu Gaji Masyuk. Macam mana boleh dapat duit dan sebagainya. Saya akan ceritakan satu persatu.

Sistem autodownline tone excel. Dapat pendapatan pasif RM3000-RM8000 sebulan. Semuanya automatik. Rugi tak ambil tahu! Sistem terbaru. Bukan tone excel biasa ya. Hanya perlu pastekan link autodownline Gaji Masyuk. Senang sangat

Sebelum tu apa kata kita kenalkan dengan apa tu Tone Excel.

Apa itu Tone Excel?

Tone Excel sebenarnya adalah satu program rujukan yang menyediakan peluang pendapatan kepada pengguna-pengguna telefon bimbit. Tone Excel ini adalah kerjasama di antara beberapa syarikat telekomunikasi iaitu:

1. Tune Talk – Syarikat telekomunikasi di bawah Tune Group. Syarikat lain di bawah Tune Group adalah Air Asia, Tune Hotels, Tune Sport dan banyak lagi. Tune Talk adalah sama seperti syarikat Telco yang lain seperti Maxis, Digi dan Umobile. Maksudnya, kalau kita beli topup Tone Excel, beritahu kat kedai, kita nak topup Tune Talk.

2. Celcom – Syarikat Tune Talk Tone Excel menggunakan infrastruktur milik Celcom untuk Signal Coverage penggunanya. Di mana ada signal Celcom, di situ ada Tune Talk Tone Excel. Coverage Celcom adalah sangat besar berbanding syarikat telco yang lain.

So tone excel ni macam celcom, macam maxis, macam lain-lain jugalah. Kita boleh buat call, msg, dan main internet. Cuma beza anda dapat duit setiap kali orang top up. Umpama mempunyai kedai 7-E. Ada pakej-pakej istimewa Tone excel. Contoh:

  •    Setiap kali anda topup kredit handphone anda RM50, maka anda akan menerima percuma Extra topup RM20. Maka jumlah topup anda adalah RM70
  •    Setiap kali anda topup RM30, maka anda akan memperolehi percuma 1G Data Internet selama seminggu.
  •     Setiap kali anda topup, anda akan diberi mata ganjaran PERCUMA iaitu dalam bentuk TUNETALK BIG POINT. Mata ganjaran ini tidak akan luput sepanjang hayat.
  •     Dengan mata ganjaran ini, anda boleh tebus Tiket kapal terbang Air Asia, Smartphone, Tiket wayang dan tiket konsert.
  •     Percuma Perlindungan Kematian dan Kecacatan kekal kepada semua pengguna TuneTalk Tone Excel.  Anda tidak perlu buat bayaran bulanan insurans. Anda hanya perlu pakai topup RM50 sebulan sahaja. Tertakluk kepada tempoh bertenang 60 hari dari tarikh pengaktifan kad. Maklumat lanjut perlu rujuk polisi Tune Insurance http://tunetalk.com/my/aboutus/whyTTPAinsurance
Lain-lain boleh baca sini : 15 Kelebihan Tone excel

Setiap kali orang top up kita dapat:


kira komisen tone excel cara mudah

Apa yang saya nak tekankan adalah bagaimana anda membuat untung dengan Tone Excel dengan hanya mencari 10 orang sahaja. 

Level 1=6%
Level 2=3%
Level3=11%

Lihat satu contoh di sini:

Apa akan terjadi jika anda berjaya menaja 10 orang di Level-1, dan Level-1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level-2 dan Level-2 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level-3. Anggapkan setiap seorang to up RM50 setiap bulan. (Saya ambil contoh RM50 ini bukan apa, memanglah syarat minima topup RM20, tetapi jangan lupa syarat minima untuk kelayakkan insuran adalah RM50, jadi senang kita ambil contoh RM50, bonus layak, insuran pun layak).

Level-1     10 x RM50 x 6% = RM50
Level-2     10 x 10 x RM50 x 3% = RM150
Level-3     10 x 10 x 10 x RM50 x 11% = RM5500

Total = RM 5680

Bulan tersebut anda akan mendapat RM5680. Siapa nak bagi... tak cukup ke kalau sebanyak itu dapat duit sampingan untuk tambahkan gaji kita, saya rasa dalam hati kita ramai yg kata, banyak tu. Tapi yang penting, agak-agaknya lah, bulan depan mereka akan topup lagi tak? Jawapannya pasti YA. Dan ini bermakna, bulan depannya anda akan dapat komisyen lagi, itulah yang akan terjadi kepada saya setiap bulan. Tiap-tiap bulan dapat komisyen. Kerja sekali, komisyen berkali-kali.
komisen tone excel automatik
Potensi adalah bergantung kerajinan individu. 

Menarik Bukan?. 

Soalnya anda malas nak cari orang. Malas nak buat manual. Nak register, nak susun downline lagi. Ha, sini lah saya nak ajar. Satu je, cara ni hanya untuk mereka yang belum join Tone excel dan bukan cara untuk jadi jutawan tau. Hanya sekadar nak dapatkan RM3000-RM8000 sebulan sebab ianya automatik.

Cara yang saya jumpa ni sangat menarik dan senang. Anda cuma perlu pastekan link autodownline anda, dan secara automatik orang yang daftar itu akan masuk ke bawah anda. Mudah bukan?. Tunggu dia beli simkad je dan guna no tersebut dah boleh ada ahli yang aktif dan mula menjana pendapatan. Yang penting ianya 100% automatik. Anda cuma perlu paste sambil-sambil main facebook, twitter, wasap. Tak perlu susah-susah jumpa dan terangkan manual. Buat je blog macam saya dan pastekan link ahli anda. macam ni.

PERANAN GAJI MASYUK.

Di sinilah peranan Website Gaji Masyuk. Apa yang Gaji Masyuk lakukan adalah memudahkan sistem anda menaja Downline anda dengan menyiapkan web replika dan anda hanya perlu pastekan link web tersebut sahaja. ( Anda akan dapat satu web atas nama anda percuma setelah register untuk promosikan kepada prospek di bawah anda )

Contoh Website Tersebut adalah seperti di link ini :- http://www.gajimasyuk.com/mmg/wangmudah
Mereka yang nak join boleh terus join di sini- scroll paling bawah sekali, isi info dan beli sim.

Isi dengan lengkap dan hantar untuk join

Nota Penting: Pastikan maklumat diri anda betul terutama email anda. Perhatikan email anda untuk langkah seterusnya.

Bila orang masuk mereka boleh membaca kebaikan dan jika setuju boleh beli simkad terus dan join sistem canggih ni. Kemudian mereka juga akan dapat web replika dan boleh mula pastekan link. Berbanding tone excel biasa anda perlu jumpa orang, perlu beli, register downline dan poskan simkad. Ini jauh lebih mudah. Pastekan link sahaja. Sambil-sambil main facebook, youtube, instagram pastekan link. Cari potensi pendapatan peribadi. Mampu meraih income unlimited jika terus dan terus rajin pastekan link.

Ya, semudah 123. Jadi siapa poskan simkad?. Pihak Gaji Masyuk akan uruskan untuk anda. Mereka akan terima bayaran untuk simkad, register downline di bawah anda dan poskan simkad untuk anda. Jangan tanya kenapa mereka bersusah payah membantu anda. Sebabnya mudah, kita adalah downline mereka. Mereka untung, kita juga untung. Inilah komuniti Gaji Masyuk. Mereka uruskan bagi pihak anda, mereka juga untung semakin ramai masuk. Jika sama-sama untung dan mudah, apa yang menghalang anda untuk masuk?.

Jika ada pertanyaan boleh wasap saya di 011-2547 9092 Hafiz

Nak modal RM130 dan dapat pendapatan pasif RM3000-RM8000 setiap bulan dengan hanya pastekan link di facebook, wasap atau twitter bahkan di mana-mana? Daftar sekarang!

Pendapatan tone excel ni boleh di warisi ya.

Syarat masuk

1. 16 tahun ke atas
2. Ada akaun bank.
3. Ada RM130. ( Simkad tone excel + Buku Closing dan Info Member- Mesti Baca)

Kebaikan Tone Excel

1. Pendapatan hasil top up. Bayangkan 1000 orang di bawah anda top up RM20 dan anda mendapat RM5 setiap seorang. Dah RM5000 percuma setiap bulan.  ( Untuk Dapat Komisen mesti wajib Top UP dan guna RM20 sebulan )

2. Insurans sehingga RM100 000 automatik jika top up RM50 ke atas.

3. Rewards hotel dan tiket penerbangan untuk mata terkumpul.